Dani poslova u turizmu u Splitu

Slika /arhiva/wp-content/uploads/2019/01/DPuT_20190125_Zagreb_050.png
Državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava Majda Burić zatvorit će, u petak 1. veljače u Športskom centru Gripe u Splitu u 11 sati, ovogodišnji ciklus projekta „Dani poslova u turizmu“.

Dani poslova u turizmu zajednički su projekt Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavaca te Udruge poslodavaca u hotelijerstvu koji već treću godinu zaredom okuplja brojne poslodavce iz turističkog sektora i nezaposlene zainteresirane za rad u turističkoj sezoni.

Cilj događaja je u izravnoj komunikaciji omogućiti povezivanje poslodavaca i nezaposlenih koji na jednom mjestu mogu dobiti sve informacije o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu. Kao i prethodnih godina, Hrvatski zavod za zapošljavanje uoči Dana poslova u turizmu, proveo je anketu među svim nezaposlenima o spremnosti za rad u turističkoj sezoni.

Više od 20 tisuća nezaposlenih izrazilo je spremnost za rad te su pozvani da se na Danima poslova u turizmu izravno informiraju o otvorenim radnim mjestima. Prije Splita Dani poslova u turizmu održani su 18. siječnja u Osijeku i 25. siječnja u Zagrebu.

Najave