Raspisani javni natječaji ZOSI-a za dodjelu posebnih sredstava za zapošljavanje i održavanje zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada

Slika /slike/Važne poveznice/ZOSI.jpg
Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je dana 20. 12. 2019. godine javne natječaje za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu financiranja od 40.000.000,00 kn.
 
Na javne natječaje se mogu prijaviti poslodavci, neprofitne organizacije i osobe s invaliditetom koje se samozapošljavaju, a koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, sukladno uvjetima iz javnih natječaja.
 
Krajnji rok prijave na javne natječaje je 18. 02. 2020. godine.
 
Detaljnije informacije o raspisanim javnim natječajima, kao i obrasci zahtjeva, obrasci proračuna troškova programa i obrasci potrebnih izjava za natječaje dostupni su na web stranici Zavoda: 

https://www.zosi.hr/novosti/zosi_news/javni_natjecaji_za_dodjelu_posebnih_sredstava_za_razvoj_novih_tehnologija_i_poslovnih_procesa_u_cilju_zaposljavanja_i_odrzavanja_zaposlenosti_osoba_s_invaliditetom_kod_neprofitnih_organizacija_koje_obavljaju_dio_gospodarske_djelatnosti_na_otvorenom_trzist-1865/

Pisane vijesti